Viernes, 04 de Diciembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

A les piscines comunitàries, banyar-se un cop al mes

Aquesta és la situació amb la que es trobaran els veïns que vulguin remullar-se a la seva piscina comunitària donades les regles de sanitat i seguretat derivades de la Covid-19. La ràtio de nombre de veïns i el percentatge d'aforament màxim de la piscina pot potrar a que cada veí disposi de la piscina com a màxim dos o tres cops aquesta temporada.

Fabian Carles Huguet President del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona

Fabian Carles Huguet President del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona / Cedida

Els administradors de finques exigeixen una normativa específica per les piscines de les comunitats. A hores d'ara, el govern les inclou al mateix nivell que les recreatives, amb els perjudicis que això comporta.

Per començar, es demana una llista llarga de requisits que detalla Fabian Carles Huguet, president del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona a l’entrevista que adjuntem que se li ha fet al Soroll Camp de Tarragona.

Poder complir-ho té conseqüències econòmiques, un sobrecost que, tenint en compte les restriccions d'aforament, no sortiria a compte perquè cada usuari només hi podria anar un cop al mes.

Alerta sobre la col·locació de piscines a terrasses i balcons: els edificis diu que no estan preparats per suportar un increment de pes excessiu. Abans de fer res, apunta, s'ha de fer la consulta tècnica pertinent.

Durant el confinament els dubtes més freqüents que han rebut feien referència a la utilització dels espais comuns i les obres que s'han fet a diversos edificis

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?