Sociedad

Barcelona tancarà les platges la nit de Sant Joan

El govern municipal insta als ciutadans a celebrar una revetlla "íntima i familiar"

No es permetran grans fogueres multitudinàries

Barcelona tancarà les platges la nit de Sant Joan / David Zorrakino - Europa Press - Archivo EUROPA PRESS

Barcelona

No hi haurà fogueres, ni concerts, ni tan sols grups de gent a les platges de Barcelona la revetlla de Sant Joan. El govern municipal ha anunciat aquesta tarda que no es permetrà l'accés a la sorra des de les 20h del vespre de la vigília fins les 10 del matí del dia de Sant Joan. Això, a la pràctica, vol dir que un dels espais més concorreguts durant la revetlla quedarà orfe de celebracions. El govern municipal assegura que ho fa per "precaució" i "la dificultat de garantir les distàncies mínimes", tal i com han explicat en roda de premsa la tinent d'alcalde d'urbanisme Janet Sanz i el de seguretat Albert Batlle.

Tampoc obriran els bars que són a primera línia de mar. Sanz també ha assegurat que hi haurà una restricció de mobilitat a la zona del litoral i de segona línia de platja. S'establiran controls preventius d'alcoholèmia i drogues a tota la ciutat i que els agents podran realitzar també restriccions de mobilitat en determinades zones per evitar aglomeracions.

El transport públic a la ciutat funcionarà segons la fase en què es trobi la capital catalana. Això vol dir que si Barcelona entra a la fase 3, el metro podria funcionar tota la revetlla. Els locals d'oci podran estar oberts sempre que es compleixi la normativa vigent, i les casetes de petards es podran situar a l'espai públic sempre que compleixin les condicions de seguretat i sanitàries.

Oriol Soler Pablo

Oriol Soler Pablo

Redactor de informativos en Ràdio Barcelona, especializado en medio ambiente, biodiversidad y emergencia...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00