Sábado, 17 de Abril de 2021

Otras localidades

TARRAGONA

"Explosió aïllada"

El sector químic compareix a la comissió parlamentària que estudia l'accident del gener a Tarragona i assegura que el risc zero no existeix.

Accident a la química tarragonina.

Accident a la química tarragonina. / ACN

El sector químic recorda que el risc zero no existeix i qualifica d'aïllada l'explosió que va provocar tres morts al gener, a Tarragona. La Comissió Parlamentària que estudia el cas accepta endarrerir la compareixença d'IQOXE per no interferir en la investigació judicial.

L'Associació Empresarial Química de Tarragona i la patronal catalana demanen complicitat als diputats per reconstruir la confiança en un sector clau per l'economia catalana. Juan Pedro Díaz, gerent de l'entitat tarragonina, fa una crida a no generalitzar i assegura que “quan es coneguin les causes de l'accident canviarà la regulació”.

El representant de l'agrupació empresarial tarragonina va admetre que la seva tasca principal consisteix ara en recuperar la confiança perduda després de l'accident, una confiança que ha de basar-se en la seguretat. Va vaticinar que quan es coneguin les raons que van portar a un reactor que no estava dissenyat per treballar a tanta potència com el d'IQOXE fos capaç de llençar metralla kilòmetres a la rodona canviaran els estàndards de seguretat a nivell internacional.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?