Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

"Quan es van tancar les escoles no hi havia la informació suficient sobre el virus en els nens"

La ministra d'educació ha remarcat que ja saben que els infants no tenen un gran impacte com a transmissors

La ministra d’educació, Isabel Celaá, ha reconegut al programa ‘Aquí, amb Josep Cuní’, que quan es va decidir tancar les escoles el govern no disposava de la informació suficient per determinar el grau de contagi i transmissió del coronavirus per part dels nens. Celaá ha confirmat que ara tenen constància que els més petits no tenen un gran impacte com a transmissors. Ha assegurat que aquest fet és important per determinar la tornada a l’escola al setembre:  "Hi havia informacions contradictòries. Ara, sembla que no hi ha tant impacte en relació amb els nens com a transmissors dels virus"

Isabel Celaá ha afirmat que la distribució de recursos digitals ha estat desigual durant els mesos de confinament. És per això que el pròxim 16 de juny es portarà al Consell de Ministres un conveni entre el ministeri d’economia i educació per proveir aquests recursos a l’alumnat. La voluntat, ha assegurat la ministra que és que cada estudiant disposi d’un dispositiu:  “La nostra aspiració és que cada alumne sigui autònom en relació amb la utilització de recursos digitals”

De cara al curs 2020-2021, la ministra Celaá ha remarcat que estan treballant per obrir la porta a tots els alumnes amb l’objectiu principal de la presencialitat. Ha posat sobre la taula la possibilitat de fer servir espais que no són pròpiament les aules.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?