Domingo, 09 de Agosto de 2020

Otras localidades

Neteja de pintades i grafitis als carrers de Crevillent

L'edil de Serveis Públics Noemí Candela ressalta el cost que aquests actes incívics tenen per a les arques municipals i fa una crida als veïns perquè el denuncien

Pintadas y grafittis en Crevillent

Pintadas y grafittis en Crevillent / Ayuntamiento Crevillent

La Regidoria de Serveis Públics està duent a terme durant aquests dies actuacions específiques de neteja per a eliminar les pintades i grafitis del municipi en els espais especialment degradats, tant als carrers com en parcs i places, com és el cas, per exemple, de la Plaça de la Comunitat Valenciana.

Noemí Candela, regidora d'aquesta àrea, ha volgut fer una crida al civisme i a la responsabilitat en la conservació dels espais públics i insta als veïns i veïnes de Crevillent al fet que denuncien si veuen aquest tipus d'accions per a poder sancionar als infractors perquè no queden impunes aquests actes vandàlics. Com ha succeït en altres ocasions, els grafitis són els mateixos i tenen idèntica simbologia, representant a l'extrema dreta i als qui reiteradament atempten contra el mobiliari urbà i façanes, tant públiques com privades, entre altres.

“En democràcia es pot discrepar i debatre obertament, però en cap cas està justificat violentar, i aqueixa és la diferència principal entre els demòcrates i els qui no ho són. Per això es retraten els que han realitzat aquestes pintades, que sens dubte no tenen cap estima pels drets de la ciutadania ni dels qui els representen, perjudicant a tots els veïns, ja que s'han de destinar recursos a netejar els rastres d'actes vandàlics, que a més inciten a l'odi” assenyala l'edil.

Des de la Regidoria d'Espais Públics expliquen que aquestes tasques, encara que estan recollides dins del contracte de neteja, obliguen a utilitzar serveis que, d'una altra forma, podrien anar destinats a la neteja, higienització i desinfecció dels carrers del municipi, especialment davant la situació actual derivada del Covid-19. "És important que Crevillent tinga una bona imatge també de cara a fomentar el turisme i reactivar l'economia local. Al cap i a la fi aquest cost el paguem entre tots, hem de cuidar el nostre poble i no desbaratar-lo" afig Noemí Candela.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?