Sociedad

Una patrulla de Mossos evita que una dona es llanci des d'una novena planta

Un dels agents ha aconseguit estirar-la per un braç quan ja tenia tot el cos a l'altra banda del balcó amb la intenció de caure al buit en un bloc de 12 plantes al barri de Bellvitge de L'Hospitalet de Llobregat

Façana posterior de l'edifici de Bellvitge / GOOGLE

L'Hospitalet de Llobregat

Un veí que tot just es llevava ha sentit sorolls a un quart de 8 del matí. Ha sortit al balcó i ha vist com la seva veïna, una dona de 39 anys, ja tenia una cama a l'altra banda de la barana amb la intenció de llançar-se al buit des d'un novè pis d'un bloc de 12 plantes situat al carrer Portugal del  barri de Bellvitge de L'Hospitalet de Llobregat.

L'home ha trucat immediatament a emergències i 7 minuts més tard, a contra rellotge, una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos ha arribat fins a l'edifici. Des del balcó del veí, un dels policies ha pogut saltar fins al de la dona, fent equilibris i posant en risc també la seva vida, mentre l'altre agent que l'acompanyava l'ha agafat per les cames per aguantar-lo i aconseguir arribar fins al balcó de la dona. Mentre intentaven convèncer-la perquè no es llancés, ella ha passat completament a l'altra banda de la barana aguantant-se només amb les mans i els peus i amb el cos ja cap a l'exterior, a punt de caure. 18 minuts després, quasi a les 8 del matí, el policia que havia arribat al balcó l'ha estirat per un braç mentre el veí la intentava distreure des de l'altra banda.

Una ambulància del SEM l'ha dut fins a la unitat psiquiàtrica de Bellvitge per fer-li una valoració i donar-li tractament. També s'hi han desplaçat els Bombers amb un camió autoescala però finalment no han hagut d'intervenir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00