Deportes

Torna el futbol, torna Moguts a SER Catalunya!

Al 'Què t'hi Jugues!' fem prèvia de la jornada del retorn amb Raül Muxach, Joan Tejedor i Francesc Via.

Torna el futbol, torna Moguts a SER Catalunya!

Torna el futbol, torna Moguts a SER Catalunya!

06:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1591965314453/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al 'Què t'hi Jugues!' fem prèvia de la jornada del retorn amb Raül Muxach, Joan Tejedor i Francesc Via. Aquest cap de setmana tornen els Moguts a SER Catalunya amb els partits entre Espanyol-Alavés (dissabte 14.00h) i Mallorca-Barça (dissabte 22.00h). Tots dos partits es podran seguir a la sintonia de SER Catalunya, a través de les freqüències habituals i també a través de l'APP de l'emissora o la pàgina web.

Les sensacions dels Moguts

Raül Muxach: "Tots estarem al peu del canó, obrint Moguts una altra vegada. Esperem que els dos grans objectius es compleixin, aquesta lliga del Barça i la salvació de l'Espanyol".

Joan Tejedor: "El Barça ho té tot de cara per aconseguir la lliga, aquesta aturada li haurà anat bé a l'equip i a Setién. Tampoc estaven fent malament les coses".

Francesc Via: "Costa trobar moments d'alegria a l'Espanyol aquesta temporada però esperem trobar-ne. No sabem què passarà, si l'Espanyol tindrà nous ànims, si anirà per totes, si la desolació de les graderies ens anirà bé perquè ens treurà pressió... No ho sé, no en tinc ni idea".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00