Sociedad

Pep Lluís Martí : "A final de temporada l'equip estarà on ha d'estar"

Granell i Rivera ja han completat gairebé tot l'entrenament però fins demà no se sabrà si poden jugar contra el Racing.

Martí veu l'equip "implicat i amb confiança" i no dubta que aconseguiran l'objectiu de l'ascens.

El tècnic espera un Racing "valent" que els intentarà pressionar a tot el camp

Martí durant la roda de premsa prèvia al partit, que s'ha fet per via telemàtica. / Imatge: Girona FC

Girona

L'empat a Las Palmas no ha refredat les conviccions de l'entrenador del Girona. Pep Lluís Martí veu al grup "implicat i amb confiança" i no dubta que "al final de temporada, l'equip estarà on ha d'estar" i aconseguirà l'objectiu, que no és altre que tornar a Primera.

Pep Lluís Martí - entrenador del Girona

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1592223089767/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara mateix el Girona és cinquè, en zona de play off, a 7 punts del segon classificat, el Real Zaragoza. Podrien haver estat només 5 de distància si haguessin guanyat a Las Palmas però l'equip va ser millor al darrera que al davant.

Martí admet que no van saber desnivellar el partit al seu favor però diu que, després d'analitzar el que va passar i per què va passar, han de saber canviar ràpid el focus d'atenció per centrar-se en el pròxim rival, el Racing de Santander (Dimarts, 21:45, Montilivi).

Pep Lluís Martí - entrenador del Girona

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1592223137412/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El tècnic destaca que, tot i ser el cuer, l'equip càntabre "és valent" i està convençut que es plantarà a Montilivi amb el seu 5-4-1 habitual a pressionar-los "molt amunt". Per això, l'entrenador del Girona creu que serà clau "saber aprofitar el moment" per superar aquesta pressió i obtenir espais a l'esquena de la seva defensa.

Martí ja recupera per aquest partit a Samu Saiz, sancionat a Las Palmas. Granell i Cristian Rivera, també absents de l'anterior partit per lesió, ja han completat gairebé tota la sessió d'aquest dilluns però no serà fins a la sessió de demà al matí quan Martí decideixi si els fa entrar a la llista i quin paper els dóna.

Zeballos, en canvi, ho té més magre perquè encara no s'entrena amb normalitat.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00