Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

MONCLOA MONCLOA El Gobierno presenta su plan de choque para fomentar la ciencia
Medio ambiente

Cinc persones contractades a Fontanars gràcies al programa Emergeix

Treball realitzat pels beneficiaris del projecte Emergeix

Treball realitzat pels beneficiaris del projecte Emergeix / Ajuntament de Fontanars

L’Ajuntament de Fontanars dels Alforins ha volgut felicitar a les 5 persones que durant 6 mesos han treballat baix el programa Emergeix, una iniciativa que a més a més ha permès la contractació d’1 capatàs forestal i 4 peons a jornada completa. Des d’inicis del mes de desembre de 2019 han realitzat treballs forestals de silvicultura preventiva a la zona del camp de tir i camí de la Gralla i l’adequació de l’entorn de la Font del Panterri i la Senda dels Enginyers.

L'Ajuntament de Fontanars dels Alforins va tramitar la subvenció de 64.103.28 euros de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, articulada a través del LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

L’actuació s’enquadra dins de les subvencions destinades a la contractació de persones desocupades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal.

Escoltem al regidor de medi ambient de la localitat, Sergio Bordera, a l’hoy por hoy Vall d’Albaida on valora aquest programa i la seua necessitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?