Sociedad

El Barça protegirà una colònia d'aus de l'espècie dels ballesters a l'Espai Barça

Aquests dies de partits sense públic han servit per descobrir el so i el piular de moltes aus que tenen els seus nius i el seu ecosistema en les estructures dels estadis

Un ballester / Viquipèdia

Barcelona

I el Camp Nou no n’és una excepció. Tant és així que el Barça protegirà en la construcció de l´Espai Barça “una colònia d´aus de l’espècie dels ballesters que serà objecte de protecció i la colònia no es veurà afectada en el període de reproducció”.

Això consta en un ampli informe que figura en l’escrit de contestació del Barça a la demanda de la FAVB (Federació d´Associacions de Veïns de Barcelona) que es veu en el TSJC. “També es preveu incorporar capses niu per ratpenats als arbres de major dimensió una vegada hagin assolit una alçada mínima de 8 metres”.

L’informe afegeix que “s’instal·laran capses niu per falciots, ballesters, i ratpenats a les noves edificacions de l’MPGM sempre i quan sigui viable”.

Recordem que la ciutat guanyarà 23.150 metres quadrats de zona verda. L’Espai Barça ha assolit un fort compromís en la protecció de la fauna del seu entorn.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00