Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

Turisme

La Mancomunitat organitza unes rutes turístiques per descobrir indrets de L'Alcoià i El Comtat

Recórrer paisatges, conèixer la cultura o els productes típics de la comarca marquen les visites amb reserva prèvia

L'Albufera de Gaianes serà un dels destins de les rutes organitzades per la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat.

L'Albufera de Gaianes serà un dels destins de les rutes organitzades per la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. / Radio Alcoy

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat ha organitzat unes rutes turístiques per descobrir indrets de la comarca. El programa d’aquest turisme actiu s’inicia a juliol i recorrerà els 17 municipis que integren l’òrgan supramunicipal fins a finals d’any.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, ha explicat en Arrel que seran unes visites guiades en grup–entre 10-15 persones- que endinsarà als visitants a espais naturals, a monuments històrics o a assaborir els olis o vins elaborats a aquestes terres del nord de la província.

Jover ha avançat que el cicle s’iniciarà a Agres el 4 de juliol, per seguir a Banyeres i a Alcoleja. Per participar en aquestes rutes cal inscripció prèvia a través del formulari que estarà publicat al web i a les xarxes socials de la Mancomunitat.

 

Economía

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat està participant en el Programa d’identificació de necessitats territorials i empresarials. Arnaldo Dueñas, gerent de l’òrgan supramunicipal, ha expressat com va ser la primera sessió d’aquest projecte en que participen diferents agents de L’Alcoià i El Comtat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?