Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
Turisme

La Mancomunitat organitza unes rutes turístiques per descobrir indrets de L'Alcoià i El Comtat

Recórrer paisatges, conèixer la cultura o els productes típics de la comarca marquen les visites amb reserva prèvia

L'Albufera de Gaianes serà un dels destins de les rutes organitzades per la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. / Radio Alcoy

Alcoi

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat ha organitzat unes rutes turístiques per descobrir indrets de la comarca. El programa d’aquest turisme actiu s’inicia a juliol i recorrerà els 17 municipis que integren l’òrgan supramunicipal fins a finals d’any.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, ha explicat en Arrel que seran unes visites guiades en grup–entre 10-15 persones- que endinsarà als visitants a espais naturals, a monuments històrics o a assaborir els olis o vins elaborats a aquestes terres del nord de la província.

Jover ha avançat que el cicle s’iniciarà a Agres el 4 de juliol, per seguir a Banyeres i a Alcoleja. Per participar en aquestes rutes cal inscripció prèvia a través del formulari que estarà publicat al web i a les xarxes socials de la Mancomunitat.

Arrel (17/06/2020)

23:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1592402125_045056/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Economía

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat està participant en el Programa d’identificació de necessitats territorials i empresarials. Arnaldo Dueñas, gerent de l’òrgan supramunicipal, ha expressat com va ser la primera sessió d’aquest projecte en que participen diferents agents de L’Alcoià i El Comtat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00