Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

La Simfònica de Balears arranca aquest dijous un periple de 4 concerts a Menorca

Actuarà a Ferreries, Alaior, Ciutadella i Maó dins el cicle #SonamPerTu

La Simfònica durant un assaig

La Simfònica durant un assaig / OSIB

L’Orquestra Simfònica Illes Balears arranca el cicle #SonamPerTu a Menorca. Ho farà amb un seguit de 4 concerts de petit format. El primer d’ell, serà aquest dijous vespre a l’Auditori de Ferreries a les 8 i mitja amb música de Johannes Brahms.

El divendres hi haurà doble sessió amb 2 concerts gairebé simultanis, un al pati de Can Saura de Ciutadella a les 8, i un altre al Convent de Sant Diego d’Alaior a les 8 i mitja. A Ciutadella una part de la secció de vent de la Simfònica interpretarà peces Monteverdi, Debussy, Bernstein o Morricone, mentre que a Alaior el concert és només de violoncel i contrabaix i amb obres de Pleyel, Barriere o Rossini.

Finalment, aquest diumenge dia 21 a les 8 i mitja, a la Sala de l’Orfeó de Maó una secció reduïda de trompeta i trombó interpretarà peces de Gabrieli, Pezel o Rodriguez. A més, aquests diumenge dia 21, Dia Internacional de la Música, serà la primera vegada en la història que l’Orquestra Simfònica Illes Balears tocarà de forma simultània a les 4 illes de l’arxipèlag.

Totes les actuacions es duran a terme seguint els protocols higiènics i de seguretat, els accessos als espais de concert tindran la distància senyalitzada i l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic els assistents. L'ús de mascareta serà obligatori i l’entrada gratuïta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?