Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

Medio ambiente

La Colla Ecologista L'Arrel portarà a terme tres nous projectes

Refents a la replantació, als boscs autòctons i a la protecció de mamífers en perill

Foto d'arxiu d'una de les jornades impulsades per la Colla L'Arrel el passat gener

Foto d'arxiu d'una de les jornades impulsades per la Colla L'Arrel el passat gener / Colla Ecologista L'Arrel

La Colla Ecologista L’Arrel ha posat en marxa 3 noves activitats per a realitzar entre els mesos que queden de 2020 i sobretot al pròxim 2021. Tres són els projectes; Reforestació, boscos i estudi de mamífers.

El primer és el que més temps porten realitzant, més de 30 anys, però no per això és menys important, sobretot aquest any que han obtès una subvenció de 7000€ de l’ajuntament d’Ontinyent per ampliar el projecte i reforçar-lo, fet que evidentment els permetrà plantar en més àrees, més plançons i arribar a més persones.

El segon projecte és el dels boscos. El Consell Local de Medi Ambient ha aprovat un projecte que té com a finalitat reforçar els boscos de ribera i capçaleres dels barrancs, gràcies a d’això, l’Arrel dirigirà el projecte i junt al projecte anterior, actuarà en àrees degradades o necessàries.

El projecte dels mamífers serà l’estudi també ha aprovat este estudi d’algunes espècies en perill del nostre terme. Serà dirigit i gestionat per l’Arrel, amb especialistes i voluntariat, i permetrà extraure resultats necessaris per al present i futur "d’algunes de les nostres espècies més emblemàtiques", comenten. Ens ho conta el secretàri de l’Arrel, David Gironés.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?