Sociedad
Coronavirus Covid-19

La fidelitat serà la clau

El sector turístic de la Costa Daurada confia en els mercats turístics habituals per tal de tancar la temporada sense pèrdues.

Habitació d'hotel / ACN

Tarragona

Els hotelers de la Costa Daurada confien en la fidelitat dels turistes habituals dels principals mercats i també en atraure clients catalans per salvar la temporada; De moment, les reserves continuen aturades i estan a l'espera de l'obertura de fronteres perquè es reactivin.

En plena recta final de la desescalada, l'esperança és que els que ja coneixen el territori repeteixin perquè els hi dona seguretat anar a un lloc conegut. Segons Xavier Guardià, portaveu de la Federació Empresarial d'Hosteleria, “els nostres mercats més habituals, els que ja coneixen la realitat del territori, creiem que són els que reaccionaran millor”. Confien també en el turisme de proximitat i que incrementin els visitants de la resta de Catalunya.

Ara bé, el comportament dels visitants enguany serà molt diferent, i això fa respecte a l'empresariat: “no sabem si la gent tindrà por i per tant trigarà més a reservar o farà estades més curtes”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00