Sociedad

Errada garrafal i reacció estèril

El Girona concedeix un gol de contraatac després d'un corner i podria acabar la jornada fora de la zona de play off.

Tot i el canvi de dibuix, l'equip només va ser capaç de generar ocasions anant a la desesperada.

Samu Saiz va jugar tot el partit però no va portar perill. / imatge: La Liga

Girona

Si el Mirandés o el Rayo Vallecano guanyen aquesta jornada, el Girona sortirà de la zona de play off d'ascens. A Elche, l'equip tenia l'opció de deixar enrere un rival directe i retallar la distància amb els dos equips que pugen per la via ràpida però va tornar a fer un partit decebedor que li pot complicar molt l'existència.

I això que l'entrenador, Pep Lluís Martí, va canviar coses, començant pel dibuix tàctic. Del 4-2-3-1 habitual es va passar a un 4-3-3 amb Granell i Cristian Rivera com a novetats en el lloc de Gumbau i Diamanka, dibuixant un triangle al mig del camp amb Aday mentre que Borja García i Samu Saiz, arrencant des dels costats, intentaven generar joc entre línies.

Però la imatge va ser la de sempre. Stuani amb prou feines va rebre pilotes i, quan va aconseguir entrar en contacte amb la segona línia, va estar desencertat. Al bagatge de la primera part només hi ha un xut seu des del límit de l'àrea i una passada filtrada de Samu Saiz cap a Borja García a la que el '10' no hi va arribar per un pam.

L'Elche no va fer gaire més però Riesgo com a mínim va haver d'embrutar-se els guants en un xut de Josan des de la frontal de l'àrea que anava camí de gol. Els locals en van tenir prou amb aprofitar un regal del Girona després d'un corner a favor a l'inici de la segona part.

Mojica va perdre una pilota al vèrtex de l'àrea rival, Josan va conduir el contraatac sense que ningú el pogués aturar i va fer una assistència mil·limètrica a Escriche, que seguia la jugada també completament sol.

Quedava tota la segona part però el Girona va ser incapaç d'igualar el partit. Ni tan sols quan, sobre la gespa, hi tenia Stuani, Jonatan Soriano, Zeballos -que va debutar- Samu Saiz i Borja García.

Aday i Stuani van tenir dues ocasions importants per marcar però Edgar Badia i el desencert de l'uruguaià van evitar el gol. Gumbau va estavellar una pilota al travesser i Badia li va treure un altre xut llunyà a les acaballes del partit.

El tècnic del Girona va reconèixer que tenen un problema amb el gol, tot i tenir el pitxitxi de la categoria i que el gol encaixat va ser un error greu.

Errada garrafal i reacció estèril
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00