Martes, 07 de Julio de 2020

Otras localidades

La frontera obre amb desconcert

Els comerciants creuen, però, que a partir d'avui hi haurà més moviment, després que hi hagués confusió sobre el dia d'obertura

La frontera de La Jonquera se reabre tras la finalización del estado de alarma

La frontera de La Jonquera se reabre tras la finalización del estado de alarma / Glòria Sánchez (Europa Press)

On hi va haver més moviment durant tot el dia va ser als hipermercats i estancs de la Jonquera que esperaven amb els braços oberts aquest dia. Els visitants francesos arribaven en compta gotes i majoritàriament sortien d’aquests establiments amb els carros de la compra plens fins dalt d’alcohol i menjar.

Alguns francesos es queixaven que des de la setmana passada han rebut informació confusa sobre el dia de l’obertura de la frontera.

De fet, el president dels comerciants del Pertús i la jonquera , Bruno Comas, apunta que és la raó principal per la qual no hi ha hagut una arribada massiva de francesos.

Els supermercats i els restaurants d’aquest punt fronterer han començat a reactivar la seva economia mentre que els hotels no calculen obrir fins l’1 de juliol.

Litoral més actiu però sense massivitat

En aquest primer cap de setmana d’estiu, les carreteres que donen accés al litoral gironí com la C-66 o la C-35 han vist com el nombre de vehicles augmentava respecte la setmana passada.

En llocs com Calella de Palafrugell o Platja d’Aro, la Policia Local ha controlat els aforaments.

Alcaldes de la Costa Brava reconeixen que s’esperaven que hi hagués més persones de les que finalment hi han anat. Tot i que força gent de Barcelona i la seva àrea metropolitana s’han acostat a les platges, no hi ha hagut grans aglomeracions.

En punts com Blanes, en canvi, aquest cap de setmana han començat a treballar sis informadors equipats amb EPIs que han controlat l’aforament i les distàncies entre la gent que ha anat a les platges d’aquesta localitat de la Costa Brava Sud.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?