Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

Violencia género

Albaida llança la campanya 'no estàs sola'

Aquesta iniciativa naix amb l'objectiu d'ajudar a les dones que pateixen violència masclista, dins de l'agreujament que ha suposat la situació d'Estat d'Alarma i de confinament originat per la COVID-19

Imatge de la presentació de la campanya 'no estàs sola'

Imatge de la presentació de la campanya 'no estàs sola' / Ajuntament d'Albaida

Albaida segueix lluitant contra la violència de gènere amb la campanya “No estàs sola”. Des de l’Ajuntament d’Albaida, el departament d'Igualtat, el Centre de la Dona amb la col·laboració de la Policia Local i l’associació de comerciants i serveis d’Albaida ACISA, i altres comerços locals, s'ha engegat aquesta acció destinada a la prevenció i lluita contra la violència masclista, amb l'objectiu de fer saber a les dones que no estan soles davant aquesta xacra social.

Aquesta iniciativa naix amb l'objectiu d'ajudar a les dones que pateixen violència masclista, dins de l’agreujament que ha suposat la situació d'Estat d'Alarma i de confinament originat per la COVID-19, i malgrat la desescalada segueixen vivint en un context de restricció de les seues llibertats bàsiques per culpa dels seus agressors. Durant aquest període, elles, les seues filles i fills, així com altres persones en situació de dependència a càrrec seu, es veuen obligades a conviure durant una major quantitat de temps al costat del maltractador, en un clima caracteritzat per una especial tensió. A tot això, cal sumar que a aquestes dones, en moltes ocasions, únicament se'ls permet eixir al carrer per a poder fer la compra. Per aquesta raó, els comerços són un punt clau per a poder actuar i posar fi al seu patiment. Des de les botigues, bars i altres serveis de la ciutat es vol llançar un salvavides a totes les dones que ho necessiten i una vegada els siga comunicada la situació de perill per part de la dona agredida, poden donar l'alerta i activar els protocols dels quals se’ls ha informat, que és la finalitat última de la campanya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?