Sociedad
Del 18 al 28 de juny

SER, ELS40 i Dial llancen l'operació Quilos De Solidaritat, amb Creu Roja i Fundació Solidaritat Carrefour

L'objectiu és recollir el major nombre de quilos d'aliments possible per pal·liar la situació d'emergència social que pateix la part més vulnerable de la població

-- / Cadena SER

Barcelona

La crisi sanitària derivada de la propagació de la COVID-19 a Catalunya ha portat com a conseqüència una crisi econòmica i social que està afectant a centenars de milers de persones i que ha provocat una emergència alimentària entre una part de la població que ha desbordat totes les previsions. Les diferents entitats socials estan sobrepassades i, tot i les contínues donacions rebudes, aquestes es fan insuficients per cobrir aquest augment de sol·licituds d'ajuda.

Per aquest motiu, les emissores de PRISA, SER Catalunya, ELS40 i Dial, en col·laboració/juntament amb la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja, posen en marxa del 18 de juny i fins el 28 de juny l’operació Quilos de Solidaritat (#KilosDeSolidaridad) amb la que es pretén donar visibilitat a la difícil situació a la que s’enfronten milers de persones en el nostre país. Una campanya de sensibilització que porta al seu torn aparellada una important operació de recollida d'aliments en benefici de milers de persones en situació d'emergència social. Aportacions que, per petites que siguin, ajudaran a minimitzar les dificultats a què s'enfronta una gran part de la nostra societat. "A que t'ho pots permetre", formula la campanya.

Una campanya de recollida que es realitzarà entre el 25 i 28 de juny a 27 hipermercats Carrefour a Catalunya (més de 200 a Espanya) i comptarà amb la participació de milers de voluntaris de Creu Roja i de Fundació Solidaritat Carrefour. En ella, a més de demanar la donació d'aliments, grans figures de la ràdio s'involucraran activament en l'acció i actuaran també com a voluntaris durant els dies en què es faci la campanya de recollida d'aliments. Els principals comunicadors de la Cadena SER, SER Catalunya, ELS40 i Dial realitzaran connexions especials in situ per mobilitzar a les seves respectives audiències i als ciutadans en general.

Les emissores locals de la SER a Catalunya teixiran en les seves respectives ciutats aquesta xarxa solidària i faran connexions en directe destacant els seus presentadors i periodistes i als hipermercats de cadascuna de les seves localitats on es centralitza la recollida d'aliments.

A més, els usuaris podran informar-se de la situació actual d'emergència alimentària i, més en concret de tots els detalls de l'acció a sercatalunya.cat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00