Deportes

La SER té accés al protocol de tornada d'aficionats als partits de La Liga

Sense comerç, amb franges horàries i preses de temperatura.

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem tots els detalls del protocol de La Liga pel retorn del públic als estadis

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem tots els detalls del protocol de La Liga pel retorn del públic als estadis

07:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1592828732184/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La Cadena SER ha tingut accés a l'esborrany del protocol de tornada dels aficionats als estadis de La Liga.

Els aficionats, en la seva entrada als estadis, es dividiran en cinc grups. Els aforaments seran limitats, però per exemple si són d'entre 20.000 i més de 20.000 espectadors hi haurà entre quatre i cinc franges horàries d'accés a partir d'una hora i mitja abans de el partit fins a 15 minuts abans de la mateixa per als col·lectius més vulnerables, que tindran condicions avantatjoses.

Hi haurà una inscripció prèvia d'abonats que estiguin disposats a tornar als estadis i serà decisió de club com dur a terme la seva tornada. Hi haurà presa de temperatura en el primer anell de seguretat i no es podrà accedir amb 37'5º de temperatura. Si n'hi ha, es repetirà la presa de temperatura 10 minuts més tardes i si es torna a donar no es podrà accedir a l'estadi.

Així mateix, s'ha de confrontar l'entrada amb el DNI. En aquesta entrada ve l'hora d'accés, la porta d'entrada o la zona i que, lògicament s'ha de portar mascareta. El desallotjament de l'estadi es va a fer per files, en funció de la proximitat a les boques de sortida.

A l'entrada a l'estadi no es va a permetre a l'espectador que estigui passejant. De fet, es van a dissenyar passadissos.

No hi haurà comerç dins de l'estadi i per tant a cada espectador se li lliuraran a l'entrada dues ampolles de 33 cl. d'aigua. El partit s'haurà de veure amb mascareta i, excepte causa de força major, sempre caldrà estar assegut al seient, que serà similar a l'habitual de cada abonat, però no exactament el mateix.

Aquest és l'esborrany al complet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00