Martes, 07 de Julio de 2020

Otras localidades

Lloret i Tossa posen en marxa mesures de prevenció i seguretat

Lloret de Mar controlarà amb videosensors l'aforament de les platges principals i Tossa els prendrà la temperatura

El dron que tindrà la Policia Local de Lloret

El dron que tindrà la Policia Local de Lloret / David Borrat (EFE)

Lloret de Mar
Tossa de Mar

Lloret de Mar controlarà amb videosensors l’aforament de les platges principals. L’Ajuntament mantindrà tancat el passeig als vehicles durant unes hores cada dia fins a finals d’agost. Controlaran amb videosensors l’ocupació i aforament de la platja de Lloret i la de Fenals. Els aparells estan distribuïts per la sorra i enfoquen a diferents sectors i cada vegada que algú ocupa una part de la platja, el sensor ho detecta. Ho ha explicat el director de serveis digitals i administracions públiques de Telefonica, Bruno Vilarasau.

La informació s’actualitzarà cada 5 minuts.Entre les dues l’aforament màxim és d’una mica més de 25 mil persones. També hi haurà divisió de les platges per a tres col·lectius: un espai per a gent de més de 70 anys, una altra per famílies i l’altra per a adults de menys de 70 anys que vinguin en parella o amb amics.

Pel que fa a les cales, l’alcalde Jaume Dulsat diu que serà més senzill. Dulsat diu que aquest estiu no creuen que se superin els límits màxims d’aforaments.

Temperatura a Tossa

A Tossa, han començat a prendre la temperatura als turistes i visitants de manera voluntària. El control amb termòmetres es fa als tres aparcaments que hi ha a les entrades del poble. L’Ajuntament ha creat una aplicació per controlar les platges i calcula que hi pot haver un màxim de 9 mil banyistes diaris.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?