Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Lloret i Tossa posen en marxa mesures de prevenció i seguretat

Lloret de Mar controlarà amb videosensors l'aforament de les platges principals i Tossa els prendrà la temperatura

El dron que tindrà la Policia Local de Lloret / David Borrat EFE

Lloret de Mar

Lloret de Mar controlarà amb videosensors l’aforament de les platges principals. L’Ajuntament mantindrà tancat el passeig als vehicles durant unes hores cada dia fins a finals d’agost. Controlaran amb videosensors l’ocupació i aforament de la platja de Lloret i la de Fenals. Els aparells estan distribuïts per la sorra i enfoquen a diferents sectors i cada vegada que algú ocupa una part de la platja, el sensor ho detecta. Ho ha explicat el director de serveis digitals i administracions públiques de Telefonica, Bruno Vilarasau.

La informació s’actualitzarà cada 5 minuts.Entre les dues l’aforament màxim és d’una mica més de 25 mil persones. També hi haurà divisió de les platges per a tres col·lectius: un espai per a gent de més de 70 anys, una altra per famílies i l’altra per a adults de menys de 70 anys que vinguin en parella o amb amics.

Pel que fa a les cales, l’alcalde Jaume Dulsat diu que serà més senzill. Dulsat diu que aquest estiu no creuen que se superin els límits màxims d’aforaments.

Temperatura a Tossa

A Tossa, han començat a prendre la temperatura als turistes i visitants de manera voluntària. El control amb termòmetres es fa als tres aparcaments que hi ha a les entrades del poble. L’Ajuntament ha creat una aplicació per controlar les platges i calcula que hi pot haver un màxim de 9 mil banyistes diaris.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00