Martes, 07 de Julio de 2020

Otras localidades

Els minuts finals d'Elx són el camí

Pep Lluís Martí no creu que es jugui la seva continuïtat contra el Numancia i que és moment de "transformar la ràbia en energia"

Diamanka, Granell i Jairo en un dels entrenaments d'aquesta setmana.

Diamanka, Granell i Jairo en un dels entrenaments d'aquesta setmana. / Imatge: Girona FC

A Pep Lluís Martí no li canvia el discurs ni una ratxa de 2 punts de 9 possibles. La primera pregunta de la roda de premsa prèvia era clara, si sentia que s'estava jugant la continuïtat contra el Numància, i la resposta encara ho ha estat més: "Pep Lluís Martí no juga, qui juga és el Girona i estic convençut que guanyarem".

Pep Lluís Martí - entrenador del Girona / No juga Pep Lluís Martí, juga el Girona.

L'entrenador ha reconegut estar "emprenyat" amb els resultats. També ho estan els seus jugadors, ha afegit i espera que tots siguin capaços "de transformar aquesta ràbia que sentim en energia".

Martí fa dies que predica que vol una transició més ràpida i que quan es centrin pilotes a l'àrea hi hagi més jugadors per a una rematada i ha reconegut que el que es va veure al Martínez Valero quan ja perdien -a Elx va acabar amb Stuani, Samu Saiz, Borja García, Zeballos, Jonatan Soriano, Jairo i Valery al camp- és això exactament. Amb tot, preguntat per si és moment d'apostar per jugadors menys habituals ha tirat de manual: "tots compten, alguns juguen més que altres però sempre trio els que em semblen millors per les característiques del partit".

Pep Lluís Martí - entrenador del Girona / S'ha de ser més ràpids i atacar amb més gent.

Espera un Numancia que, com és habitual, tindrà molt la pilota però al que li costa tenir profunditat i veu l'opció de victòria en les transicions. També adverteix que s'haurà de defensar bé l'estratègia, un dels punts forts de l'equip sorià, que es presentarà a Montilivi havent sumat només 2 punts dels últims 30 possibles.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?