Sociedad

Els minuts finals d'Elx són el camí

Pep Lluís Martí no creu que es jugui la seva continuïtat contra el Numancia i que és moment de "transformar la ràbia en energia"

Diamanka, Granell i Jairo en un dels entrenaments d'aquesta setmana. / Imatge: Girona FC

Girona

A Pep Lluís Martí no li canvia el discurs ni una ratxa de 2 punts de 9 possibles. La primera pregunta de la roda de premsa prèvia era clara, si sentia que s'estava jugant la continuïtat contra el Numància, i la resposta encara ho ha estat més: "Pep Lluís Martí no juga, qui juga és el Girona i estic convençut que guanyarem".

Pep Lluís Martí - entrenador del Girona

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1592913618933/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'entrenador ha reconegut estar "emprenyat" amb els resultats. També ho estan els seus jugadors, ha afegit i espera que tots siguin capaços "de transformar aquesta ràbia que sentim en energia".

Martí fa dies que predica que vol una transició més ràpida i que quan es centrin pilotes a l'àrea hi hagi més jugadors per a una rematada i ha reconegut que el que es va veure al Martínez Valero quan ja perdien -a Elx va acabar amb Stuani, Samu Saiz, Borja García, Zeballos, Jonatan Soriano, Jairo i Valery al camp- és això exactament. Amb tot, preguntat per si és moment d'apostar per jugadors menys habituals ha tirat de manual: "tots compten, alguns juguen més que altres però sempre trio els que em semblen millors per les característiques del partit".

Pep Lluís Martí - entrenador del Girona

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1592913678347/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Espera un Numancia que, com és habitual, tindrà molt la pilota però al que li costa tenir profunditat i veu l'opció de victòria en les transicions. També adverteix que s'haurà de defensar bé l'estratègia, un dels punts forts de l'equip sorià, que es presentarà a Montilivi havent sumat només 2 punts dels últims 30 possibles.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00