Sociedad

El BNEW del Consorci de la Zona Franca serà referent en tecnologia de continguts gràcies a SIRT

El projecte contempla diferents aspectes claus com la necessitat de generar un ampli networking i agendes B2B amb algoritmes basats en IA, experiències digitals en espais a través de realitat augmentada i experiències presencials mitjançant tècniques hologràfiques

David Garriga CEO Fundador SIRT i Pere Navarro delegat CZFB. / Consorci de la Zona Franca

Barcelona

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, organitzador del BNEW – Barcelona New Economy Week, que tindrà lloc del 6 al 9 d'octubre a Barcelona, ha arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa tecnològica catalana SIRT perquè desenvolupi el disseny i l'aplicació tecnològica feta a mida d'aquest important esdeveniment que serà molt innovadora i diferent a les solucions que existeixen actualment en el mercat.

Mitjançant l’acord, SIRT desenvoluparà d’una banda, una plataforma que integrarà esdeveniments digitals i esdeveniments produïts de manera presencial per les properes edicions del BNEW i d’altra banda, serà el proveïdor tecnològic en els edificis singulars on es realitzin els diferents actes dels esdeveniments BNEW.

Blanca Sorigué Directora CZFB, David Garriga, Pere Navarro i David Peña Director Comercial SIRT / Consorci de la Zona Franca

SIRT dissenyarà una plataforma en la qual es podran realitzar integracions de xerrades online i presencials retransmeses via CDN a nivell mundial. Tot això es recolzarà en les infraestructures desplegades per SIRT en cadascun dels edificis singulars on es decideixi realitzar les ponències físiques.

En la definició del projecte, SIRT ha tingut en compte diferents aspectes claus com son la necessitat de generar un ampli networking entre els assistents i generar agendes B2B mitjançant algoritmes basats en AI (intel·ligència artificial), generar experiències digitals en espais dissenyats amb AR (realitat augmentada) i experiències presencials a través d’escenografies que utilitzaran tècniques hologràfiques.

Grup SIRT és una empresa catalana implantada en tot el territori nacional dedicada a la integració d'Infraestructures de Telecomunicacions. La proposta de valor de la companyia se centra en una gran capacitat consultiva i en la qualitat en la prestació de serveis de Telecomunicacions, tot això conjugat amb una alta capacitat Innovadora i orientació a projectes de negoci.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00