Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Transporte aéreo

Vueling reconeix un "desajust en els preus" dels vols amb Barcelona

Anuncia que hi haurà sis freqüències diàries en aquesta ruta a partir del 13 de juliol

Vueling explica les raons dels seus preus exhorbitants per anar a Barcelona.

Vueling explica les raons dels seus preus exhorbitants per anar a Barcelona. / Pixabay

L’aerolínia Vueling culpa a un " desajust en els preus” l’alt cost dels passatges per volar entre Menorca i Barcelona. Les declaracions són d'Ana Fernández, directora de comunicació de Vueling en un comunicat titulat "En relació amb la polèmica de Menorca".

Des de la companyia s'afirma que des de diumenge 21 de juny Vueling ha iniciat un augment progressiu de la seva oferta de vols, rellançant amb prudència a l'espera de la reacció de la demanda. En concret a Menorca, s'ha passat de sis a setze vols setmanals durant l'última setmana de juny i la primera de juliol. La companyia incideix en que a Menorca, la reacció de la demanda ha estat inusual en comparació del comportament de la resta de les rutes nacionals i internacionals, provocant moments puntuals d'alça de preu segons la capacitat oferta sobre la base de l'alta demanda.

D’entrada s’ha ampliat la capacitat dels vios de 180 a 220 seients. També s’ha previst incrementar a tres les freqüències diàries d’aquesta ruta.

Vueling també ha anunciat que ampliaràla seva oferta de vols entre l'illa i Barcelona, passant d’aquestes tres a un total de sis al dia a partir del 13 de juliol, per tal d'adequar-la a situació de creixent demanda de vols que l'illa està tenint després de la finalització de l'Estat de alarma. Tot i això, aquesta oferta de vols encara no apareix als cercadors d'internet.

Cal recordar que volar a Menorca des de Barcelona fins el 12 de juliol per un  no resident costa un mínim de 400 euros per trajecte.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?