Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Susana Mora adverteix que els fets de Ciutadella "els podem pagar cars"

La presidenta del Consell lamenta que s'ha distorsionat la imatge de destí turístic segur que s'havia construit durant els mesos de confinament

La presidenta Susana Mora ha criticat molt durament  els qui van protagonitzar aquesta aglomeració.

La presidenta Susana Mora ha criticat molt durament els qui van protagonitzar aquesta aglomeració. / Menorcaaldia.com

Toc d’atenció de la presidenta del Consell, Susana Mora, a la gent que va participar a les aglomeracions de les festes de Sant Joan a Ciutadella. Com a presidenta del Consell i titular de Promoció Turística afirma que tot el vist ha fet molt de mal tant a la imatge de Menorca a l’exterior a nivell turístic com a la pròpia societat illenca. "Ens podria sortir molt car si hi ha un rebrot" ha advertit Mora.

La presidenta tem que aquesta imatge trenqui amb la treballada marca de qualitat i seguretat sanitària que l’illa havia assolit amb la feina dels darrers mesos. La por a volar pels contagis encara pesa molt en els turistes i les imatges que s'han difós a nivell  internacional han arribat just quan la Organització Mundial de la salut més avisa de la possibilitat de rebrots i més virulents.

Sobre la nula actuació policial a Menorca, Mora ha explicat que obeeix a que el bon comportament de la ciutadania durant el confinament havia fet que les autoritats optessin per impulsar més la conscienciació i la corresponsabilitat social abans que  la via punitiva, que tampoc s’ha abandonat al 100%.

Mora ha afegit que l’improvisat 'primer toc de fabiol'  va coincidir amb un canvi de torn policial que va deixar momentàniament sense efectius municipals els carrers ciutadellencs.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?