Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad
Gastronomía

21 restaurants participen a la mostra gastronòmica 'Menorca en el plato'

Els menús amb productes illencs es podran assaborir fins el 5 de juliol

La iniciativa gastronòmica promociona els productes i les receptes locals amb el suport del Consell de Menorca. / Jordi Ribera.

Mahón

Un total de 21 restaurants de l'Illa prendran part entre aquest divendres i el 5 de juliol a la setena mostra gastronòmica 'Menorca en el plat'. Es tracta de 4 establiments més que a la passada edició la qual cosa deixa clar la importància creixent de la cuina menorquina com a focus d’atracció.

Antoni Sansaloni, president de l’Associació menorquina de cafès, bars i restaurants afiliada a PIME, creu que aquesta iniciativa fins i tot ha impulsat a alguns establiments a obrir portes malgrat la situació que es viu ja que eren locals que no tenien clar obrir i amb 'Menorca en el plato' van optar per aixecar la persiana.

Malgrat la crisi, la manca de turistes i la pandèmia, els petits empresaris de restauració han cregut oportú mantenir aquesta edició de 'Menorca en el plato' malgrat que es fa una mica més tard del que és habitual.

Tots els restaurants oferiran un aperitiu de formatge i oli de Menorca i després un menú amb productes illencs que tindrà un preu entre 14 i 40 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00