Viernes, 03 de Julio de 2020

Otras localidades

Gran recollida d'aliments Quilos de Solidaritat

SER Catalunya, ELS40 i Cadena Dial preparats al costat de Creu Roja i Fundació Solidaritat Carrefour per a la gran recollida d'aliments els 25, 26, 27 i 28 de juny

Comença la campanya solidària

Comença la campanya solidària / Getty Images

La SER a Catalunya està compromesa amb la difícil situació que estan vivint milers de persones afectades per la crisi econòmica i social derivada de la propagació de la COVID-19. Com a mostra del seu compromís social avui inicia una recollida d'aliments, que tindrà lloc entre el 25 i 28 de juny, al costat de milers de voluntaris de Creu Roja i de la Fundació solidaritat Carrefour. La recollida es durà a terme en 27 hipermercats Carrefour a Catalunya (205 a tota Espanya).

Des que, dijous passat, es va llançar l'operació Quilos de Solidaritat (#KilosdeSolidaridad), totes les emissores de la SER estan realitzant una cobertura especial d'aquesta acció. Aquesta cobertura es completarà amb una programació especial des dels centres Carrefour, del 25 fins al 27 de juny (el 28 als hipermercats amb obertura els diumenges), dies en què els oients podran demostrar la seva solidaritat donant aliments per tractar d'ajudar a el major nombre de persones possible.

Conscients de la importància d'oferir ajuda a les persones que s'han vist afectades per la pandèmia i que es troben en una situació d'emergència social, la SER, SER Catalunya, ELS40 i Cadena Dial costat de Creu Roja i Fundació Solidaritat Carrefour han posat en marxa aquesta operació amb l'objectiu de recollir el major nombre de quilos d'aliments possible per pal·liar aquesta situació.

En l'especial Quilos De Solidaritat es pot trobar tota la informació de la campanya i els hipermercats de cada localitat on les persones podran acostar-se per fer les donacions, a més d'altres formes possibles de realitzar donacions a la campanya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?