Viernes, 03 de Julio de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

L'aforament del Pou Clar queda limitat a 245 persones

Sols es podrà accedir a peu o en bicicleta pel camí de l'Alba i l'escala de Galindo

La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandía, visitant el Pou Clar

La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandía, visitant el Pou Clar / Ajuntament d'Ontinyent

245 persones simultànies i 980 en tot el dia. Esta es la principal mesura que va entrar en vigor el passat dissabte per al control i limitacions d’accés al paratge del Pou Clar, per tal de vetllar per la seguretat de les persones visitants.

Entre estes noves mesures, sempre adequades al Pla d’Ordenació de l’Ús Públic del Paratge Natural Municipal Serra Ombria-Pou Clar també s’inclou la prohibició d’accés per cap lloc que no siga el Camí de l’Alba i l’escala de Galindo a peu o en bicicleta.

El Pou Clar és un dels principals emblemes turístics de la localitat d’Ontinyent, però que aquest estiu veurà reduït un moviment que, cada any col·lapsa de visitants i turistes la ciutat. Els aparcaments del paratge van a seguir tancats amb blocs de formigó, i durant l’estada al s’haurà de mantenir les distàncies de seguretat recomanades o al seu defecte fer ús de mascareta

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que “si ja en un context normal és desitjable que no es massifique el paratge pel bé del mateix, amb l'actual situació d'afectació pel Covid-19 es més important si cap per una qüestió de salut pública. Ha quedat demostrat que no podem baixar la guàrdia degut a l’incompliment de les recomanacions sanitàries i s’hem vist obligats a prendre noves mesures més restrictives”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?