Martes, 11 de Agosto de 2020

Otras localidades

Patrimonio municipal

Jesús Pla demana completar el treball d'identificació del patrimoni del fred

L'objectiu és actualitzar l'Inventari General del Patrimoni Cultural Valencià i que s'incorpore tot el patrimoni del fred

El diputat de Compromís i president de la Comissió d’Educació i Cultura en les Corts, Jesús Pla, ha presentat una proposició no de llei per tal que es complete el treball d’identificació del patrimoni del fred valencià, amb la col·laboració de les entitats locals i la societat civil. L’objectiu és actualitzar l’Inventari General del Patrimoni Cultural Valencià i que s’incorpore tot el patrimoni del fred, és a dir caves, neveres, etc. que actualment es troba dins el catàleg d’altres inventaris sectorials.

A pesar que estan declarades com a bens de rellevància local, Jesús Pla demana completar aquest fet. Als micròfons de L'Hoy por Hoy Vall d'Albaida ens va contar com ha de ser eixe camí.

“La catalogació, així com, sobretot, la recuperació, rehabilitació i protecció d’este patrimoni, es necessari que vaja acompanyada d’una convocatòria de subvencions per tal que les entitats locals puguen comptar amb recursos suficients per dur a terme aquestes tasques. Açò, a més, a més, comportaria un impuls econòmic al sector turístic de les comarques interiors valencianes, sector que pateix una precarietat generalitzada a la qual ara cal sumar la paralització econòmica provocada per la COVID-19”, ha afegit el diputat Pla.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?