Deportes
Fútbol

Renovacions i fitxatges al futbol valldalbaidí

Ontinyent 1931, CD Ontinyent, L'Olleria CF i CF Aielo s'han menejat en les últimes hores

Mateo Sanchis, jugador renovat per l'Ontinyent 1931 / Ontinyent 1931

Ontinyent

Comencem juliol i ho fa amb grans novetats a alguns dels equips valldalbaidins de futbl com són l'Ontinyent 1931, el CD Ontinyent, L'Olleria CF i el CF Aielo.

Així, per seguir algun ordre, l’Ontinyent 1931 ha anunciat la renovació oficial de Mateo Sanchis, el Búfalo, qui no juga des del mes de desembre quan va rebre un fortíssim colp a la cara al rematar una centrada amb tot per igualar l’encontre i de qui es va arribar a plantejar si tornaria o no a jugar a futbol.

El CD Ontinyent ha anunciat les renovacions de dos dels hòmens clau de la temporada, Mendi, Cambreta i Maxi, així com s’espera que s’oficialitze també la renovació de Corella i Antonio, dos dels grans fitxatges de la passada temporada.

L’Olleria torna a comptar amb un vell conegut. Qui fora un jugador molt important en el passat recent del club, Jony tornarà a vestir la blanc-i-roja.

Pablo Iglesias, entrenador del CD Ontinyent el final de la temporada passat, serà tècnic del CF Aielo per a la pròxima temporada, una noticia confirmada que ja s’ha fet oficial i ja ha sigut presentat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00