Deportes

"Que el primer any de l'era Mirotic acabis en blanc fa molt mal. És un fracàs en tota regla"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del Barça de bàsquet a la final de la lliga ACB contra el Baskonia

Analitzem la derrota a la final de la Lliga ACB

Analitzem la derrota a la final de la Lliga ACB

05:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1593615839945/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què t’hi Jugues!’ hem analitzat la derrota del Barça de bàsquet ahir per 67-69 contra el Baskonia a la final de la lliga ACB. Amb l’Eurolliga suspesa a causa del coronavirus, el Barça ha tancat la temporada sense guanyar cap títol i ahir no va ser capaç de trencar la mala ratxa de sis temporades sense aixecar el títol de lliga. “És un cop molt dur perquè l’Eurolliga és evident que no es va poder jugar pel coronavirus, però vas perdre la Supercopa, vas perdre la Copa del Rei a quarts de final amb el València i ara perds la lliga amb el Baskonia. Anem a veure què passa en els pròxims dies”, ha dit Xavi Saisó al ‘Què t’hi Jugues!’.

"El tema està calent. L’equip arribava de matinada de València, per tant ara encara és d’hora per veure què passarà, però al centre de la crítica hi ha Pesic i sobretot la gestió de l’últim quart d’ahir. Hi ha algunes decisions de Pesic que han estat molt criticades. Hem parlat amb l’entorn de Mirotic i Mirotic està fet pols en aquest moment. 'Está roto', ens han dit", ha explicat Saisó.

Pesic encara té contracte amb el Barça, però a hores d’ara encara no se sap què passarà amb el seu futur. “Si Pesic seguirà al Barça? És la gran pregunta, jo no ho tinc tan clar”, ha dit Saisó, qui també ha recordat que “Pesic va venir al Barça per una decisió del president” i que “sembla que només ell, Bartomeu, té la clau per saber si continuarà o no en aquest any de contracte”.

En aquest sentit, Xavi Saisó ha explicat que ja han començat a sortir noms de possibles entrenadors. “El nom que està en boca de tothom un any més és el de Sarunas Jasikevicius. Ell té una oferta damunt la taula del Fenerbahce, però encara no ha contestat per dos motius, primer perquè el Fenerbahce abaixarà molt el pressupost i perd jugadors molt importants, i segon perquè estava esperant moviments del Barça quan acabés la lliga. Per tant, Jasikevicius podria estar a la recamara, però no oblidem que si ell ve, vol venir amb plens poders, ja ho va deixar clar”, ha afirmat Saisó.

“Des del 2014 que el Barça no guanya cap lliga i s’ha gastat molts diners, i aquest any molts diners també. Que tu el primer any de l’era Mirotic, un jugador referent, l’home que més cobra d’Europa, acabis en blanc, sense cap títol, fa molt mal. És un fracàs en tota regla, per més que l’Eurolliga no l’hagis jugat, però lògicament s’han de prendre decisions, i importants jo crec, en els pròxims dies”, ha dit Xavi Saisó aquest matí al ‘Què t’hi Jugues!’.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00