Deportes
Ascensos categoría

L'històric El Collao, seu de la semifinal per la 2ªB entre UD Alzira i Atzeneta UE

En cas de superar la eliminatòria, els valldalbaidins disputarien la final al Camilo Cano de La Nucía el dia 26

Jugadors de l'Atzeneta UE escalfen al descans / Atzeneta UE

Ontinyent

Ja és oficial. Després de mesos de rumors, preguntes, oferiments i tants i tants dubtes, l’Atzeneta UE ja sap on disputarà la fase d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

Els dies 18 i 19 de juliol es disputaran les dues semifinals del Grup 6 de la Tercera Divisió de les que ixirà un equip que ascendirà a la categoria de bronze del futbol espanyol. L’Azteneta UE, equip valldalbaidí, disputarà la seua semifinal davant la UD Alzira, equip que va acabar segon en lliga i el que en millor estat de forma va arribar a l’aturada per la Covid-19.

El camp de El Collao, històric estadi del CD Alcoyano serà la seu de la semifinal entre valldalbaidins i riberencs dels que ixirà l’equip que viatjarà la setmana següent fins al Camilo Cano de La Nucía a disputar la final contra el vencedor del CF Intercity – CD Alcoyano que es disputarà al Lluís Suñer de Alzira.

Cal recordar que no hi haurà pròrroga, pel que als Taronja sols els val la victòria per accedir a la final, els valdria doncs, l’únic resultat que s’ha donat aquesta temporada en el duel entre els dos equips, quan els de David Albelda van vèncer per 1-0.

Compte enrere doncs per a un dels partits, sinó el primer, més importants de la història de la localitat, un ‘play-off’ exprés amb una recompensa gegant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00