Viernes, 07 de Agosto de 2020

Otras localidades

La Música Nova d'Alcoi torna a sonar en concert

Els grups de vent-fusta i percussió de la banda alcoiana ofereixen la primera audició després del confinament aquest dissabte al pati de l'IVAM CADA Alcoi

Un assaig del grup de vent-percussió, dirigit per José Antonio Llinares, per al concert d'aquest dissabte.

Un assaig del grup de vent-percussió, dirigit per José Antonio Llinares, per al concert d'aquest dissabte. / Música Nova d'Alcoi

La Societat Musical Nova d’Alcoi ha représ l’activitat després del confinament per la pandemia del coronavirus i aquest dissabte 4 de julioloferirà el seu primer concert. Serà una audició especial ja que, donat a les mesures de seguretat per evitar el contagi de la COVID-19, actuaran dos ensemble de la banda alcoiana. El pati de l’IVAM CADA Alcoi serà l’escenari del concert que començarà a les 20:30 hores amb una primera part protagonitzada per l’agrupació integrada per flautes, oboès, fagots i violoncels de la Música Nova.

Aquesta ensemble de vent-fusta, que estarà dirigida per José Antonio Llinares Igual, interpretarà “The Music for the Royals Fireworks” de G. F. Haendel, en concret sonaran el moviments “Overture”, “Bourrée”, “Allegro (La Réjouissance)” i “Menuet II”. Tot seguit, els espectadors podran escoltar “Persian March op. 289” de J. Strauss, “Pequeña Suite Latino-Americana” de E. J. Oltra, “Conquest of Paradise” de Vangelis amb arranjaments de J.C.H. Alarcón i, per acabar, “La vida es bella” de N. Piovani.

La segona part serà a càrrec del conjunt de percussió de la Música Nova d’Alcoi. Els músics, dirigits per Moisés Olcina Berenguer, interpretaran “Overture fantastica” de J. Spears, “Excerpts from Carmen Suite” de G. Bizet amb arranjaments de M. Houllif i escriuran el punt final al ritme de “Dimensions II” de E. A. Del Borgo.

Aquest concert de xicotet format compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Alcoi a través del pla de reactivació post #COVID19 i del cicle “Viu l’estiu”. L’accés serà lliure fins que es complete l’aforament marcat per les autoritats a l’igual que caldrà seguir les mesures de seguretat indicades per a aquesta fase de “nova normalitat”.

José Antonio Llinares i Moisés Olcina ens han donat més detalls sobre aquest concert a l'espai de Tragaluz

 

Cicle musical a la Capella

La Capella de l'Antic Asil del Camí estrena aquesta vesprada el cicle musical Encontres a la tercera fase amb un concert d'Hiroshi Fujii. El guitarriste ens ha explicat en Tragaluz quin repertori tocarà en aquest primer concert que començarà a les 20 hores.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?