Lunes, 03 de Agosto de 2020

Otras localidades

Una temporada turística incerta

Des del sector no es refien ni de l'augment sobtat de reserves en hotels i apartaments de la Costa Brava ni de les cancel·lacions als càmpings

Un moment de la tertúlia

Un moment de la tertúlia / Ràdio Girona

El flux de turistes i visitants ha estat incert fins fa una setmana. Així ho diu el sector turístic de la Costa Brava, que assegura que la darrera setmana ha batut rècords de reserves.

Unes reserves, però, enganyoses. El gerent de Costa Brava Centre, Martí Sabrià, diu que el dubte ara és si aquesta reserva s’acabarà consumint, perquè en la majoria dels casos tenen l’opció de cancel·lació gratuïta.

La primera quinzena de juliol anirà a ralentir, però preveuen la reactivació completa a partir de la segona. De fet, restauradors i hotelers tenen coll avall que hauran d’anar al dia, i anar preparant les plantilles segons les reserves.

En canvi, els càmpings no tenen gens clara l’arribada de turistes internacionals que, de moment, han cancel·lat moltes de les reserves.

Les dades assenyalen que l’Empordà té unes reserves 30 punts per sobre que altres destinacions de costa. Un símptoma, asseguren, que apostar per la qualitat dona resultats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?