Soroll GironaSoroll Girona
Ocio y cultura

Una temporada turística incerta

Des del sector no es refien ni de l'augment sobtat de reserves en hotels i apartaments de la Costa Brava ni de les cancel·lacions als càmpings

Un moment de la tertúlia / Ràdio Girona

Girona

El flux de turistes i visitants ha estat incert fins fa una setmana. Així ho diu el sector turístic de la Costa Brava, que assegura que la darrera setmana ha batut rècords de reserves.

Unes reserves, però, enganyoses. El gerent de Costa Brava Centre, Martí Sabrià, diu que el dubte ara és si aquesta reserva s’acabarà consumint, perquè en la majoria dels casos tenen l’opció de cancel·lació gratuïta.

Tertúlia de previsions turístiques amb Martí Sabrià (gerent de Costa Brava Centre); Ward Weinjart (gerent de l'Associació de Càmpings i Toni Bachiller (president de Fecotur)

12:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1593690395124/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La primera quinzena de juliol anirà a ralentir, però preveuen la reactivació completa a partir de la segona. De fet, restauradors i hotelers tenen coll avall que hauran d’anar al dia, i anar preparant les plantilles segons les reserves.

En canvi, els càmpings no tenen gens clara l’arribada de turistes internacionals que, de moment, han cancel·lat moltes de les reserves.

Les dades assenyalen que l’Empordà té unes reserves 30 punts per sobre que altres destinacions de costa. Un símptoma, asseguren, que apostar per la qualitat dona resultats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00