Sociedad
Educación

548.000 euros pel Josep Miquel Guàrdia i el Francesc d'Albranca

El Consell de Govern aprova dues actuacions asl centres educatius d'Alaior i Es Migjorn Gran

Pilar Costa ha explicat les inversions a fer als centres educatius de Menorca. / CAIB

Mahón

La Conselleria d’Educació acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de reforma a dos centres de Menorca, la de l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior i del CEIP Francesc d’Albranca d’Es Migjorn Gran. Els dos projectes surten a licitació per més de 548 mil euros.

Aquestes obres constitueixen actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). El primer dels projectes a l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior és una reforma necessària que dotarà d’espai al centre i beneficiarà als actuals 505 alumnes. I el segon, al CEIP Francesc d’Albranca, d’Es Migjorn Gran millorarà els exteriors del centre i beneficiarà als actuals 133 alumnes.

En el cas d'Alaior es preveu  un pressupost de 398.057 euros i un termini d’execució de 6 mesos,  per a la reforma de l’antic gimnàs i vestidors del centre. L’actuació prevista reconvertirà el gimnàs i vestidors en tres espais diferents i dotarà de nous espais a l’IES.

Les obres a Es Migjorn Gran tenen un pressupost de 150 mil euros i un termini d’execució de 9 setmanes. Es preveu la substitució de fusteries exteriors de l’edifici principal del centre.

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquestes dues actuacions de més de 548 mil euros, són obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00