Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Empresas textiles

Ajuntament d'Ontinyent i Ateval signen el conveni pel tèxtil sanitari

Una inversió de 300.000 euros que és una gran noticia per a la ciutat, una aposta única en Espanya i de nou una polèmica pel nom

Imatge de la signatura d'aquest matí a la seu d'Ateval

Imatge de la signatura d'aquest matí a la seu d'Ateval / Ajuntament d'Ontinyent

Aquest migdia a les 12 a la sala d’actes de la seu d’ATEVAL ha tingut lloc la signatura del conveni entre l’Ajuntament d’Ontinyent i la pròpia associació de tèxtil, mitjançant la qual el consistori finançarà 300.000 euros en dos anys per recolzar a les empreses locals que han reorientat la seua activitat cap a la producció de tèxtils sanitaris o maquinària per a aquestes indústries.

Aquesta és la gran noticia del dia, la que més interessa, la signatura d’una inversió que permetra a La Vall d’Albaida ser la gran protagonista de la Comunitat Valenciana en confecció de tèxtil sanitari i EPI’s i a més a més, ho farà aconseguint generar ocupació. Paraules de Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent.

Ara bé, una vegada aconseguida eixa signatura, eixa col·laboració que, segons explicava el president d’Ateval és única a Espanya, també hi ha temps per continuar amb eixa polèmica de la nomenclatura, una polèmica que esperem quede sols ahí en el nom, perquè alguns diuen conveni, altres ajudes, col·laboració o clúster, com oficialment s'ha presentat.

La secretaria d’Economia Sostenible, l’ontinyentina Rebeca Torró, va passar pels micròfons de la Ser per explicar que des de l’Ajuntament se’ls van exposar els dubtes i que ells els van resoldre comentant que efectivament sí que els permitien realitzar inversions al teixit empresarial

La pròpia Rebeca Torró continuava explicant que la constitució d’un Clúster va molt més enllà dels dominis locals ja que hi ha molts més sectors que entren en joc. Així ho explicava en exclusiva a aquesta emissora.

El Regidor de Promoció Econòmica també entrava a valorar aquesta signatura del  Clúster, considerant que és una noticia històrica i explicava que “el govern d’Ontinyent no podíem quedar-se de braços creuats i havíem de situar-nos junt al tèxtil i ajudar-los, i respecte a la polèmica expressava que “és una fita única que un Ajuntament iinove i signe aquesta mena de convenis, pel que entenem que altres administracions que no estiguen tan acostumades a innovar se sorprenguen".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?