Sociedad | Actualidad
TURISME

Renovar la coberta de Caldea costarà 2,5 milions d'euros

El tormolúdic atura les inversions previstes i la primera fase començarà l'any vinent

La nova piscina panoràmica sobre el riu Valira. / A. S.

Escaldes-Engordany

Era una de les inversions que el termolúdic havia pressupostat per enguany i que arran a de la crisi del coronavirus passarà al següent. De fet, tal com explica el seu director general, Miguel Pedregal, el canvi de vidres i de juntes que els darrers anys han ocasionat filtracions, s’ha dividit en cinc anys i té un cost global de 2,5 milions d’euros.

El projecte quinquenal es fa per l'elevat cost que té però sobretot pensant en que s'ha de fer amb la instal·lació tancada. Pedregal assegura que està dissenyat perquè siguin els menors dies possibles i en aquest sentit, només obligaria a fer-ho una setmana o dues més, l'any.

No és la única inversió ajornada al 2021, ja que també s'havia de renovar els vestuari. En total, el termolúdic s'estalvia un milió d'euros aquest any que aniran directament a cobrir les pèrdues ocasionades pel tancament del centre durant quatre mesos. Segons Pedregal, la intenció és igualment tancar l'any 2020 sense pèrdues, això sí, descarta totalment arribar als 400.000 visitants que tenen des de fa tres anys.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00