Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Obras rehabilitación

Acabades les obres de la pujada a La Vila

Han consistit en la renovació de tot el paviment del carrer d'accés a la plaça mitjançant la construcció d'una calçada a un sol nivell amb les voreres i l'asfalt a la mateixa quot

Manolo Cuesta i Joan Sanchis observant les obres

Manolo Cuesta i Joan Sanchis observant les obres / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha completat les obres de millora d’accés a la Plaça de La Vila amb el tractament i senyalització de les restes trobades de la Torre de l’Escola i de la muralla medieval d’Ontinyent.

El projecte de tractament i senyalització amb un pressupost de 30.093,45€ (iva inclòs) ha assenyalat sobre el nou paviment el traçat de la muralla medieval i de la Torre de l’Escola mitjançant unes plaques de bronze fos amb arpa roscada per al seu ancoratge al paviment. Unes plaques de 80mm i que queden anivellades en el paviment.

Esta actuació de senyalització completa les obres de pujada a la plaça de La Vila que han consistit en la renovació de tot el paviment del carrer d’accés a la plaça mitjançant la construcció d’una calçada a un sol nivell amb les voreres i l’asfalt a la mateixa quota. La part central del carrer ha estat pavimentada amb llambordes de granit i les vores laterals amb llambordes de pedra. Així mateix, també s’han eliminat elements impropis de l’aplacat de pedra i s’ha rejuntat la pedra de mamposteria. Sanchis destacava que aquests treballs s’han realitzat de manera coordinada amb el Servei d'Arqueologia Municipal atès que el barri de la Vila està declarat com a Bé d’Interès Cultural (BIC).

El Regidor de Territori, Joan Sanchis, valorava també que una vegada completada l'última part que queda, serà molt més turística que ara.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?