Sociedad

Plantilla tancada

L'Uni Girona fitxa la pivot lituana Giedre Labuckiene, que complementarà Julia Reisingerová a l'interior.

Serà l'onzena integrant de l'equip gironí la temporada 20-21, que tindrà 5 cares noves.

11 fitxes per a la temporada 2020-21. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

Girona

Giedre Labuckiene (15-7-1990 i 192 cms) és una pivot “més mòbil que Julia Reisingerova, molt intensa, ràpida, rebotejadora i anotadora”. Així la defineix el director esportiu de l’Uni Girona, Pere Puig, que afegeix que és exactament el que buscaven per complementar el joc interior de l’equip.

Labuckiene, que també ha jugat d’aler-pivot durant la seva carrera, va debutar el 2009 al Vilnius del seu país i de seguida es va estrenar a l’Eurolliga i amb la selecció lituana. Ha passat també per Kaunas (LIT), Mondeville (FRA), Charleville (FRA), Minsk (BIE), Riga (LET), Cracòvia (POL) i Lublin (POL), on aquesta temporada va acabar amb 8 punts i 8’2 rebots i 1’8 assistències de mitjana per partit.

Pere Puig - Director Esportiu Uni Girona

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594280242648/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb l’arribada de Labuckiene, l’Spar Girona dóna per tancada la plantilla, que tindrà 11 fitxes. La Lituana és la cinquena cara nova juntament amb la base Chelsea Gray, les escortes Paola Ferrari i Frida Eldebrink i la pivot Julia Reisingerová. Segueixen les aleres Júlia Soler, Sonja Vasic i Helena Oma, les aler-pivot María Araújo i Adaora Elonu i la base Laia Palau. Han marxat les interiors Tijana Andusic, Abby Bishop i Naignouma Coulibaly, la tiradora Magalí Mendy i s’han retirat Marta Xargay i Núria Martínez.

Dirigint l’equip continuarà, per cinquena temporada consecutiva, Èric Surís.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00