Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Medio ambiente

Ontinyent requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

En cas d'incendi els costos correrien a càrrec del propietari que haja fet cas omis. L'Ajuntament podrà executar les tasques de neteja de manera subsidiària

La regidora de medi ambient Sayo Gandía

La regidora de medi ambient Sayo Gandía / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i solars del casc urbà o confrontants al mateix per tal que les netegen. Les precipitacions tant en hivern com en la primavera han provocat una gran quantitat de gespa i matolls amb un gran perill d’incendi forestal i si a conseqüència del mal estat d'estos espais es produïra un incendi, podria repercutir-se a la persona propietària tant el cost del servei d'extinció d'incendis com els danys causats a altres persones i béns.

Des del Departament de Medi Ambient s’ha enviat estos requetiments on es recorda esta obligatorietat i s’adverteix que de no actuar-se, l’Ajuntament podrà executar les tasques de neteja de manera subsidiària, carregant després els costos a les persones infractores, que també poden ser denunciades. Entre les zones on existeixen parcel·les d'aquests tipus estan l’Avinguda Benicadell, les urbanitzacions de El Pilar i Les Aigües, el Camí Vell de l'Estació, el Carrer Germanies, l'Àrea 20 o els polígons industrials, entre d’altres.

A estos espais del casc urbà o confrontants, on s’ha enviat estos requeriments d’ofici, cal afegir les desenes d'expedients que té oberts Medi Ambient de casos semblants ubicats al disseminat, on els tècnics fan visita a requeriment de persones afectades. Sayo Gandia Incidia en la responsabilitat de les persones propietàries “de complir amb les normes pel bé comú i per la salut pública. L'Ajuntament actúa als espais públics tant per evitar els riscos d’incendis com les plagues de rates i insectes, però als espais privats és la ciutadania qui ha de fer les neteges necessàries per evitar i evitar-se problemes".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?