Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
TRAGALUZ

El Serpis entra en l'escena cultural postconfinament amb un concert a la Zona Nord

"Viu l'estiu" abraça la música aquest cap de setmana amb actuacions de Guisax Duo i Xavi Mira Band

Papallona Teatre inicia una gira de contacontes pels parcs dela ciutat

Luis Castelló, president de l'Agrupació Musical Serpis d'Alcoi, en l'entrevista a Tragaluz. / Radio Alcoy

L’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi ofereix aquest dissabte el seu primer concert rere l’aturada pel confinament pel coronavirus. La cita será a les 20:30 hores a l’Amfiteatre Amando Blanquer, en la Zona Nord.

El president d’aquesta banda alcoiana, Luis Castelló, ha estat en Tragaluz per contar quin repertori interpretaran i com ha sigut la tornada a l’activitat musical.

Una música que no para al cicle “Viu l’estiu” donat que aquesta vesprada, a les 20 hores, continuarà el cicle Encontres a la tercera fase a la Capella. Allí actuarà Guisax Duo. Moisés Olcina, un dels seus components, ens ha explicat en Tragaluz que els espectadors podran escoltar els temes que integren el seu disc.

També hem parlat amb Rosa Fraj, de Papallona Teatre, perquè els propers quatre dijous obriran les portes del Racó de Contacontes–la primera parada será al parc de Cantagallet- per convidar als menuts al País de la fantasia.

I un repàs a l’agenda de “Viu l’estiu” amb rutes, cinema o l’actuació d’aquest dissabte, a les 19 hores, de Xavi Mira Band a l’IVAM CADA Alcoi.

Tragaluz (10/07/2020)

26:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594388858_702831/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00