Sociedad
TURISME

Vallnord Pal-Arinsal gestionarà el refugi del Comapedrosa

L'estació crea un nou forfet de temporada pels amants de l'esquí de muntanya i el senderisme

El director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella. / Vallnord Pal-Arinsal

La Massana

Vallnord Pal-Arinsal vol potenciar el parc natural del Comapedrosa i crearà sinèrgies amb l'estació per ofertar serveis conjunts que contemplin el refugi que des d'ara passa a gestionar el camp de neu.

Avui s'ha presentat la nova gestió del refugi guardat més gran del país que des d'ara i per als propers tres anys passa a mans de l'estació massanenca.

Segons el seu director, Josep Marticella, Vallnord Pal-Arinsal vol potenciar el parc natural del Comapedrosa i s'estan dissenyant productes i serveis per fomentar aquest refugi.

El refugi guardat del Comapedrosa té 48 places de capacitat i s'han establert mesures de seguretat anticovid per tal d'evitar contagis i facilitar l'aillament en cas de necessitat.

El preu oscil·la entre els 14 i els 41 euros en funció del tipus d'allotjament (només dormir o mitja pensió) i hi ha descomptes per a infants i per als membres de clubs de muntanya.


Nou forfet de temporada

L'estació ha creat un nou forfet de temporada pels amants de l'esquí de muntanya i el senderisme.

El nou forfet anomenat Ski Natura permetrà l'accés durant deu mesos a l'any a l'estació per fer esquí de muntanya, raquetes de neu i a l'estiu, senderisme.

Es gaudirà de tota la seguretat de les pistes de Pal i Arinsal que tindrà pisters presents des de les 7 del matí i fins a les 10 de la nit. 

Els posseïdors d'aquest nou forfet tindran descomptes en tots els serveis de l'estació com ara la restauració així com a les entrades a les copes del món. El preu és de 100 euros per als adults i de 50 per als infants.

Vallnord Pal-Arinsal l'ha batejat com el "germà petit" del forfet de temporada Ski & Bike que potencia l'esquí alpí a l'hivern i els circuits de BTT a l'estiu.


Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00