Sociedad

MCM presenta una nova demanda contra el Barça per la façana de La Masia

Amb data de 7 de juliol un jutjat de Barcelona ha admès a tràmit i ha incoat una nova demanda de la societat Muro Cortina Modular contra el Futbol Club Barcelona

Imatge de La Masia / FC Barcelona

En aquesta ocasió el denunciant reclama 3,5 milions d’euros. Aquesta demanda es produeix en el marc d’un llarg litigi entre les dues parts i després que el Tribunal Suprem, en una sentència recent, donés de nou la raó al Barça i rebutgés una reclamació de quasi 100 milions d’euros defensada en els tribunals per Mario Conde.

En aquesta ocasió el demandant reclama el cost de la construcció de la façana completa de La Masia que havia de ser la base de l’explotació comercial en el contracte subscrit en el seu moment per MCM i el Barça de Joan Laporta.

Es amb la presidència de Sandro Rosell que les condicions del contracte es veuen modificades començant per la durada de l’acord que passa de 25 anys a 5 per desembocar en una confrontació judicial que ja ha passat pel jutjat d’instrucció número 25, per l’Audiència de Barcelona, i pel Suprem.

El cas, ara, és que en les obres a La Masia va quedar pendent de completar la façana. Quedaven obres per valor d’uns 5 milions segons els denunciants. I aquest és el context de l’actual reclamació.

La construcció de la façana estava lligada, diu la demanda, al contracte d’explotació comercial, contracte que no va prosperar per culpa que el Barça el va obstaculitzar, segons la versió que han mantingut els demandants en el llarg litigi i que de moment no ha prosperat en els tribunals.

MCM no descarta fins i tot noves accions legals per exemple per a una eventual segona demanda pels danys per la no explotació de l’esmentada façana amb tecnologia LED. “El Barça no ens va deixar muntar la tecnologia LED i sense aquesta tecnologia no es podia explotar comercialment la façana” diuen fonts properes a MCM.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00