Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Coronavirus Covid-19

Inferemeres de l'hospital d'Ontinyent col·laboren en una APP que informa si tens ben posada la Mascareta

És un projecta de la Universitat Politècnica de València a la que pots col·laborar enviant les teues fotos

Foto d'arxiu dels professionals de l'hospital General d'Ontinyent

Foto d'arxiu dels professionals de l'hospital General d'Ontinyent / Departament Xàtiva-Ontinyent

Investigadors del campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) estan treballant en el desenvolupament d'una aplicació mòbil per a detectar la correcta col·locació de la màscara mitjançant intel·ligència artificial.

El projecte INTEMASC, liderat pels professors i investigadors Jesús Tomás i Jaime Lloret, compta amb la col·laboració del grup d'infermeria de quiròfan de l'Hospital General d’Ontinyent, part fonamental en aquesta app que prompte podria veure la llum.

A més de conscienciar a la població de la importància de la seva correcta col·locació, els resultats del projecte serviran per a desenvolupar futures solucions innovadores en el camp de la intel·ligència artificial, ha informat la UPV.

Amb aquesta APP, els usuaris podran verificar que la mascareta està ben ajustada mitjançant fotografies: En la primera etapa, es recopilaran les fotografies preses pels usuaris a través de l'app amb la màscara correcta i incorrectament col·locada i un grup d'experts les etiquetaran indicant els problemes de col·locació detectats mitjançant una segona aplicació mòbil.

Els problemes que es tractaran de detectar són: sense màscara, no simètrica, mal estesa, sota pont nasal, sota nas, ulleres per sota, ajusti coll, barba, mal ajust nasal, goma mal col·locada i buit lateral.

Finalment, s'obtindrà la versió final de l'aplicació en fase beta per a Android, la qual una vegada testada i validada s'implementarà per a iOS. Podeu col·laborar amb la investigació enviant les fotos per l’APP amb la mascareta ben posada i mal posada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?