Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Medio ambiente

Ontinyent inaugura l'oficina verda

Situada al mercat Municipal, l'objectiu és ajudar a la població a poder ahorrar en les factures i estar informat de les accions de sostenibilitat

Natàlia Enguix, Jorge Rodríguez i Sayo Gandía a la presentació

Natàlia Enguix, Jorge Rodríguez i Sayo Gandía a la presentació / Ajuntament d'Ontinyent

Durant el dia d’ahir va quedar inaugurada l’oficina verda al Mercat Municipal d’Ontinyent.

A l’acte, al que van acudir l’alcalde Jorge Rodríguez així com la regidora de medi ambient, Sayo Gandía, va quedar inaugurada eixa oficina verda que ens conta la regidora Sayo Gandia perquè es pot utilitzar.

Compta amb 5 grans eixos d’acció:

El primer serà oferir informació i consells sobre qüestions com reducció del cost elèctric, com ara aprofitar les tarifes més òptimes de connexió a la xarxa elèctrica i consum responsable (tarifa amb discriminació horària, bono social, etc). Altre gran eix serà l’estalvi d’aigua, un punt al que es comptarà amb el recolzament d’Egevasa, l’empresa gestora de l’aigua potable a Ontinyent.

El tercer gran apartat serà la gestió de residus, amb qüestions com les modificacions previstes a la recollida de residus i l’aposta pel sistema porta a porta per a la totalitat d’aquestos. Altre punt d’interès serà el foment de la mobilitat sostenible i la realització de campanyes per promoure l’ús de la bicicleta i els desplaçaments peatonals; i finalment facilitar informació al voltant del programa de voluntariat mediambiental de l’Ajuntament i del treball que fan les associacions que forment part del Consell de Medi Ambient.

A més a més, l’alcalde de la localitat, Jorge Rodríguez, conta els 3 grans objectius que persegueix aquesta oficina verda:

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?