Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Fiestas

Les 'camareres' de La Puríssima d'Ontinyent en 2020 ho seran també en 2021

Si les circumstàncies sanitàries ho permeten, el Cant dels Angelets el realitzarà la mateixa promoció que l'any passat

Foto d'arxiu de l'Assamblea de l'ASsociació de Festes de la Puríssima / Fiestas Puríssima Ontinyent

Ontinyent

En poc més d’un mes, la ciutat d’Ontinyent estaria ja immersa per complet en les festes d’estiu en honor al Cristo de l’Agonia. Una de les dos grans festivitats que hi ha en Ontinyent, però una vegada assumit que no se celebraran, ara arriben les noticies de les altres grans celebracions, les de la Puríssima.

Des de la Junta de Festes en honor a la matrona d’Ontinyent, i vista que la situació respecte a la pandèmia de la covid-19 no està clara i es una incògnita com evolucionarà, han començat a prendre decisions, a pesar que, de moment, no s’ha decidit a suspendre cap acte.

La primera de les decisions es que la Cambrera Major i Promoció de Cambreres 2020 nomenades en les festes de 2.019, repeteixin com a promoció, per a les festes de l'any 2021, ja que mereixen viure unes festes amb tota normalitat, com les han viscut les seves antecessores en el càrrec.

Igualment, respecte a l'elecció dels nens/as per a formar part del grup de “Angelets”, per a les festes del 2020; considerant que no hi ha suficient temps per a educar les seves veus, després de rebre la Primera Comunió entre els mesos de Juliol a Octubre, pel que no es convocarà audició.

Després de conversa mantinguda amb els pares/mares dels nens/as que van ser seleccionats l'any passat 2019, si les circumstàncies són favorables, estan d'acord que siguin ells els que interpretin “El Cant dels Angelets”, els versos que des de 1.662 constitueixen un dels tresors musicals valencians que ens atorguen personalitat pròpia i formen el patrimoni cultural, social i religiós de les nostres festes marianes; així com també, “El Cant del Asguinaldo”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00