Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Sanidad

Ateval i l'Ajuntament d'Ontinyent presenten el seu Clúster a l'empresariat

15 milions de mascaretes al mes és el que produeixen en el Clúster

Imatge final de tots els empresaris del Clúster després de la presentació

Imatge final de tots els empresaris del Clúster després de la presentació / Ajuntament d'Ontinyent

Sabeu el que són 15 milions? Doncs ixa xifra, 15 milions, són les mascaretes al mes que produeixen les empreses ontinyentines del Clúster de Tèxtil Sanitari i Afins promogut per Ateval i l’Ajuntament d’Ontinyent. Eixa va ser la gran noticia de la jornada de presentació que ahir es va fer a les empreses sobre els avantatges d’aquesta iniciativa i les línies mestres signades amb eixe conveni pel que el consistori ontinyentí destinarà 300.000 euros els pròxims dos anys.

L’acte, al qual acudien prop d’una trentena d'empreses locals que ja han reconvertit la seua producció o part d’ella a la fabricació de material sanitari o EPI’s, era presentat per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President d’ATEVAL, Pepe Serna. Els objectius parlats en aquestes jornades i servia per explicar aspectes com la recent posada en marxa d’una Oficina Tècnica per recolzar a estes empreses; l’organització d’una missió de prospecció comercial a la Fira Medica prevista per al mes de novembre a Dusseldorf; el servei de consultoria per a la implantació de la norma de qualitat ISO 13485 i el marcatge CE; o la realització de jornades de caràcter tècnic, comercial i en temes concrets que afecten aquests sectors.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez també va fer menció del crític moment que s’ha passat, no sols a nivell local i autonòmic, sinó a nivell mundial, amb el desavastiment de material sanitàri, pel que recordava que en aquests temps de crisi, s’obri una finestra per a l’oportunitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?