Sociedad
Maó - Mahón

Maó inicia la fase 1 de promoció del port

Vol atreure turistes de fora de l'illa, però també menorquins d'altres municipis

Maó vol rellançar el port de la ciutat com atracció turística. / Ràdio Menorca.

Mahón

L'Ajuntament de Maó posa en marxa la primera fase de la campanya de promoció del port amb l'objectiu de reactivar l'activitat socioeconòmica de la ciutat, recolzar els establiments de la rada, a més de posicionar els molls com un dels principals atractius de l'illa.

El consistori vol promocionar, així, el port com un punt de visita ineludible no només per als turistes que visitin la ciutat, sinó que també vol acostar la rada maonesa a les persones de la resta de municipis de Menorca, amb l'objectiu que puguin redescobrir un dels espais més emblemàtics de la seva illa.

Les mesures d'aquest Pla de xoc inclouen la creació d'una marca específica per al port de Maó, un web dedicat a la zona dels molls amb les seves botigues i restaurants i un vídeo promocional.

Aquesta iniciativa del consistori forma part de el Pla de Xoc de l'Ajuntament de Maó per pal·liar els efectes de la Covid-19. Aquesta campanya es sumarà a una altra per reactivar l'activitat dels establiments locals de centre de la ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00