Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Coronavirus Covid-19

Albaida suspèn les festes, però deixa la porta oberta a alguns actes

Les festes patronals d'Albaida han estat inscrites en inventaris sectorials de Béns Immaterials

Imatge dels membres del Consell després de la reunió

Imatge dels membres del Consell després de la reunió / Ajuntament d'Albaida

Albaida va convocar el Consell Sectorial de Cultura i Festes ahir al Saló de Plens per a debatre entre altres punts la suspensió de les seues festes Patronals i de Moros i Cristians. Aquest òrgan de participació ciutadana va consensuar la proposta de suspensió d’aquestes dues fites davant la situació de pandèmia generada per la COVID-19. L’acord pres per unanimitat del teixit cultural i fester serà traslladat al Plenari Municipal per a la seua ratificació.

Les agrupacions presents van coincidir en la necessitat de suspendre les Festes però, en tot cas, sense perjudici dels actes que puguen realitzar-se seguint la normativa pertinent de seguretat i salut publica. L'alcalde, Josep Albert, va reflexionar sobre la possibilitat de la “realització d'algun acte simbòlic o esdeveniment cultural o religiós com ara el concurs de composició de música festera o inclús el castell del 7 d'octubre, si les condicions són propícies i podem garantir la seguretat de les persones assistents i participants”.

S’informà que les festes patronals d'Albaida han estat inscrites en inventaris sectorials de Béns Immaterials; la qual cosa comporta que obtinguen el permís per a poder disparar focs i artefactes pirotècnics. Aquest pas és imprescindible, donada la proximitat del nucli urbà al riu, i facilita l’obtenció dels permisos corresponents per al Castell de la nit del 7 d’octubre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?