Jueves, 25 de Febrero de 2021

Otras localidades

Enfermedades mentales

Acaben les obres del nou local d'AFAO

L'associació l'utilitzarà com a unitat terapèutica i per a tallers de memòria per a un centenar de persones usuàries.

Visita al local d'AFAO

Visita al local d'AFAO / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres del nou local d'AFAO al carrer Gaspar Blai Albuixech, que l’associació destinarà com a unitat terapèutica i per a tallers de memòria per a un centenar de persones usuàries.

La rehabilitació integral executada dóna prioritat a l’obtenció de llum natural, i inclou la creació d’una gran sala per a persones amb la malaltia ja avançada i altra per a activitats diverses. A més a més hi ha una zona de descans, vàters adequats a les persones usuàries, zones de direcció, administració o de projeccions.

Cal recordar que l’Ajuntament va procedir a l’adquisició del l’antic Llar del Jubilat de Sant Rafel, un local de 800 m2 que era propietat de l’Hospital de Beneficència, dels que es destinen els 380m2 que s’estan adequant per a AFAO, quedant la resta disponible per a altres usos. A les obres, que suposen una inversió de 480.000 euros d’inversió al local i l’equipament, s’afegiran ara les de la vorera d’accés des del carrer Gaspar Blai Albuixech, amb prop de 40.000 euros dins del Pla d'Obres i Serveis del programa “Tornem Junts”, “que són també necessàries per facilitar i millorar l’accés al nou centre, al marc del pla d’actuacions que estem duent a terme des de l’Ajuntament per reactivar la construcció i els sectors afins front als efectes del Covid-19

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?