Sociedad
Coronavirus Covid-19

La Costa Daurada s'omple igualment de barcelonins

La Costa Daurada s'omple igualment de barcelonins, aragonesos i lleidatans tot i la recomanació dels governs de no viatjar a les segones residències. Els alcaldes de la costa parlen d'un cap de setmana normal tot i que admeten un lleuger descens de l'activitat.

Imatge d'arxiu, platja de Salou / ACN

Tarragona

Aragonesos i lleidatans tot i la recomanació dels governs de no viatjar a les segones residències. Els alcaldes de la costa parlen d'un cap de setmana normal tot i que admeten un lleuger descens de l'activitat.

Kenneth Martínez, alcalde socialista del Vendrell, coincideix amb el republicà de Torredembarra, Eduard Rovira

Tot i que a Torredembarra sí que hi ha hagut un descens d'ocupació a les platges: càlculs de l'ajuntament diuen que el cap de setmana va haver-hi pics de 45.000 banyistes alhora, mentre que aquest cap de setmana la xifra ha caigut fins als 35.000

Lluís Abella, el primer tinent d'alcalde de Cambrils, que recorda que la policia local ha reforçat la presència als carrers precisament per evitar aglomeracions i recordar que l'ús de la mascareta és obligatori.

A Vila-seca, les platges de la Pineda també han estat un dels nuclis d'activitat del cap de setmana a la Costa Daurada. El regidor de Seguretat, Josep Toquero, subratlla que és impossible de saber la procedència ni controlar amb exactitud la quantitat de visitants que hi ha hagut, però diu que aquest cap de setmana ha estat un pel més fluix

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00